Dyrehospitalet kan hjælpe hver dag året rundt mellem kl 8 og 17.

Vi har hver weekend/ helligdag vagt på Frederiksværk Dyrehospital. Det betyder at du bare skal ringe til vores sædvanlige nummer 47 77 00 77 ved akut sygdom eller tilskadekomst - også selvom du plejer at bruge anden dyrlæge eller ikke har været her før. ALLE er naturligvis velkomne hvis de har brug for hjælp. I hverdagene og i weekender efter kl 17  henviser vi til Københavns Dyrehospital, der har døgnbemanding. Deres telefon nr 36 17 57 11. 

I weekenden og helligdage har vi vagt fra kl 08 til kl 17.

Vi ønsker at yde den service og tryghed det er, at kunne komme i kontakt med dyrlægen udenfor normal åbningstid. Hvis man normalt har anden dyrlæge eller er henvist, så sender vi altid journaludskriften til den pågældende dyrlæge efter endt behandling hos os.

Der er tale om tilkaldevagt til vores skadestue på dyrehospitalet, så husk at du skal ringe først og lave en aftale med den vagthavende dyrlæge. Vi har ikke mulighed for at tilbyde hjemmebesøg i vagten.

Har du ikke selv mulighed for at transportere dit familiedyr til dyrehospitalet, kan du kontakte Falck på 70 10 20 30 og rekvirere en dyreambulance, alternativt kan du bestille en taxakørsel.

Vi gør opmærksom på at vagten naturligvis er til akut opståede problemer, der ikke kan vente til normal åbningstid. Andre sager henvises til telefon- eller åbningstid kl. 08-17. 

Dyrlægeregning i vagten

Vi gør opmærksom på, at alle undersøgelser og behandlinger uden for normal åbningstid er pålagt et vagttillæg.

Prisen for en konsultation i vagten er 1245 kr.

Dertil kommer udgifter til evt. medicinering og kliniske materialer, hvis yderligere undersøgelse eller behandling er nødvendig.

Dyrlægehjælp skal afregnes ved besøget med kontant betaling, betalingskort eller mobilepay kan også anvendes.

Herreløse tilskadekomne dyr

Er der tale om herreløse hunde skal Nordsjællands Politi kontaktes på telefon 114, og for alle andre tilskadekomne herreløse dyr, skal Dyrenes Beskyttelse kontaktes på telefon 1812.

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.