Din lokale Dyrlæge

Frederiksværk Dyrehospital arbejder udelukkende med mindre husdyr. Vi tager os af alle former for akutte skader og kroniske lidelser både medicinske og kirurgiske; men også af de mere almindelige ting som sundhedseftersyn, vaccination, tandrens og klipning af kløer.

Som et moderne dyrehospital kan vi også tilbyde mere avancerede behandlinger, se mere under fanen Vores ydelser. For at sikre den højeste standard af faciliteter og behandling er hospitalet ISO-godkendt. Dette giver dyreejeren, og dermed kæledyret, en meget høj sikkerhed for, at der bliver taget bedst muligt hånd om alle aspekter i behandlingen. ISO godkendelsen betyder at hospitalet løbende bliver kontrolleret af personer udpeget af Norsk Veritas. Alle aspekter af et veldreven dyrhospital kontroleres bl.a på følgende områder: faglig viden, efteruddannelse, kundepleje, behandlingsprocedure, hospitalsindretning, ledelse, journalføring, apperatur m.m.

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.