Tandproblemer er meget hyppige hos vores kæledyr. Ved enhver sundhedsundersøgelse kigges tænderne derfor grundigt efter. Såfremt der forefindes kraftig tandstensbelægning bør tænderne renses for at forbedre dyrets almenbefindende, for at undgå paraodontose og bedre lugten fra dyrets mund samt for at kunne opdage skader på tænder og rødder.

En tandrensning foregår i fuld bedøvelse. Når dyret ligger i bedøvelse foretager vi en grundig undersøgelse af alle tænder samt mundhulen. Da der ikke er mulighed for at se rodproblemer ved en klinisk undersøgelse anbefaler vi ofte at der bliver taget røntgenbilleder.

Dyrehospitalet har hver onsdag fagdyrlæge Hanne Kirk tilknyttet. Hun udfører langt de fleste tandbehandlinger, i samarbejde med fagveterinærsygeplejerske i tandbehandling Lone Christensen.


Ved meget komplicerede tandlidelser samarbejder dyrehospitalet med dyrlæge Jens Ruhnau, der udelukkende beskæftiger sig med tandreparationer hos kæledyr samt zoodyr.

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.