Adfærdsbehandling

Vi tilbyder adfærdsbehandlinger

Står du med et adfærdsproblem hos din hund eller kat, er der mulighed for at få en adfærds-konsultation ved Veterinærsygeplejerske og hundetræner Jeanette Nielsen. 

En adfærdskonsultation kan enten foregå på Dyrehospitalet eller i hjemmet/vante omgivelser.

Der findes i dag mange hunde som lider af "stress" eller "angst".

Dette kan skyldes mange ting, men en af årsagerne kan fx. være en varig misforstået kommunikation mellem hund og menneske. Dette gør i langt de fleste tilfælde hunden forvirret/utryg og dermed "stresset".

Hvis hunden er stresset, angst eller forvirret lever den i ubalance og får dermed en ringere livskvalitet, samtidig med at du som ejer ikke får den "lykkelige" kontakt til din hund, som du havde ønsket dig. Stress kan vise sig på mange måder, men den bliver aldrig kureret af sig selv, -tværtimod.

Så står du med et problem som du har svært ved at løse, så kontakt os endelig og hør hvordan vi kan hjælpe din hund og dig. Det kan være med store såvel som små problemer.

Til tider kræver et givent problem, at man observerer hunden i de vante omgivelser. Og derfor tilbyder vi selvfølgelig også en adfærdskonsultation -og behandling udenfor Dyrehospitalets matrikel.

Tilmeld dig Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor.

Tilmeld dig Netdyredoktors nyhedsbrev og få nyheder om dyrs sundhed, tips til træning og masser af gode tilbud.