Vi sætter som standard 20 min af til konsultation og sundhedseftersyn. Dette er mere end langt de fleste dyrlæger, og det skyldes at vi prioriterer at have ordentlig tid til både grundig undersøgelse af dyret og snak med ejer.

Man kan se et udvalg af vores standardpriser i prislisten. Mange ydelser, især ved sygdom og tilskadekomst ,er det ikke mulige at give en fast pris på. Da undersøgelser og behandlinger kan være forbundet med store udgifter, er det altid muligt at få et prisoverslag. Prisoverslag udfærdiges som hovedregel af dyrlægerne som kan træffes ved telefonen (47770077) på hverdage mellem 8 - 9 og 12 - 13. Husk at at man kan få langt størstedelen af udgifterne refunderet, hvis man har en sygeforsikring på sit kæledyr. Vi går ikke på kompromis med service, kvalitet eller sikkerhed og det er også derfor at vi var blandt de første i Danmark (og i verden) der blev ISO 9001 certificeret. ISO certificeringen betyder at vi har en række krav som sidestiller vores behandlinger og operationer, og det betyder for dig som kæledyrsejer at du er sikret den mest optimale og sikreste behandling af dit kæledyr. Da det kan være svært bare ud fra prisen at vurdere hvad du får for pengene er du altid velkommen til at kontakte os, så giver vi dig gerne en grundig forklaring.

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.