Døgnvagt

Vi har fra 1.januar 2017 indført døgnvagt på Frederiksværk Dyrehospital. Det betyder at du bare skal ringe til vores sædvanlige nummer 47 77 00 77 ved akut sygdom eller tilskadekomst efter kl 17 - også selvom du plejer at bruge anden dyrlæge eller ikke har været her før. ALLE er naturligvis velkomne hvis de har brug for hjælp.

Vi ønsker at yde den service og tryghed det er, altid at kunne komme til dyrlægen uanset tidspunkt. Hvis man normalt har anden dyrlæge eller er henvist, så sender vi altid journaludskriften til den pågældende dyrlæge efter endt behandling hos os.

Der er tale om tilkaldevagt til vores skadestue på dyrehospitalet, så husk at du skal ringe først og lave en aftale med den vagthavende dyrlæge. Da vi derfor skal stå stand by for skadestuen døgnet rundt, har vi ikke mulighed for at tilbyde hjemmebesøg i vagten.

Har du ikke selv mulighed for at transportere dit familiedyr til dyrehospitalet, kan du kontakte Falck på 70 10 20 30 og rekvirere en dyreambulance, alternativt kan du bestille en taxakørsel.

Vi gør opmærksom på at vagten naturligvis er til akut opståede problemer, der ikke kan vente til normal åbningstid. Andre sager henvises til telefon- eller åbningstid kl. 08-17. 

Dyrlægeregning i vagten

Vi gør opmærksom på, at alle undersøgelser og behandlinger uden for normal åbningstid er pålagt et vagttillæg.

Prisen for en konsultation i vagten afhænger af tidspunkter på døgnet:

                         

Dertil kommer udgifter til evt. medicinering og kliniske materialer, og hvis yderligere undersøgelse eller behandling er nødvendig.

Dyrlægehjælp skal afregnes ved besøget med kontant betaling, betalingskort eller mobilepay kan også anvendes.

Herreløse tilskadekomne dyr

Er der tale om herreløse hunde skal Nordsjællands Politi kontaktes på telefon 114, og for alle andre tilskadekomne herreløse dyr, skal Dyrenes Beskyttelse kontaktes på telefon 1812.

Tilmeld dig Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor.

Tilmeld dig Netdyredoktors nyhedsbrev og få nyheder om dyrs sundhed, tips til træning og masser af gode tilbud.