AniPlan

Rabatordningen på Frederiksværk Dyrehospital

Hos os er raske dyr og glade dyreejere vores primære fokus - derfor tilbyder vi AniPlan. AniPlan er en pakke af forebyggende sundhedstjenester, som medvirker til at holde dit dyr sundt og mindske risikoen for alvorlige sundhedsproblemer. AniPlan giver endda rigtig gode rabatter på yderligere tjenester og produkter, og bidrager til en regelmæssig og tæt dialog mellem dyreejer og dyrlæge. AniPlan er et abonnement, som betales via et fast, månedligt beløb. Forebyggende sundhedspleje til et fast månedligt beløb er i mange år blevet tilbudt i udlandet, hvor konceptet er blevet populært og værdsat af dyreejere.

Hvordan fungerer det? 

En AniPlan indebærer, at dit dyr får sin egen årlige sundhedsplan, til et fast månedligt beløb, som betales via automatisk betalingsservice. I abonnementet, som findes til både hund og kat, indgår de vigtigste undersøgelser, som vi vurderer, at dit dyr har behov for. Abonnementet giver også fordelagtige rabatter på højkvalitets dyrefoder og andre plejeprodukter til dit dyr. Du får endda råd og vejledning om, hvordan du selv kan forebygge problemer og sygdomme og du kan stille spørgsmål, hvis du er urolig over noget, eller vil have gode råd. Med AniPlan får du regelmæssige, planlagte sundhedseftersyn, øget viden omkring dit dyr, mere dialog med veterinærfagligt personale og kontrol over omkostningerne. Dette giver dyrlægen, dig og dit dyr de bedste forudsætninger for et sundt helbred og et langt liv. 

Hvad koster det? 

AniPlan betales via en fast månedlig betaling. Vi har inddelt i pakker til henholdvis kat og hund, og efter årligt behov. Fx er basis den grundlæggende pakke, men hvis du alligevel giver loppe/flåtmiddel månedligt, så er besparelsen størst med guldpakken. Læs mere om de enkelte programmer i fanen til venstre.

Har jeg behov for en almindelig sygeforsikring? 

AniPlan inkluderer forskellige forebyggende sundhedstjenester. AniPlan er dog ingen forsikring og dækker ikke sygdom ved ulykkestilfælde. Vi anbefaler altid at tegne en sygeforsikring på dit dyr for at dække uforudsete hændelser – uanset om du vælger AniPlan eller ej. Der er udarbejdet en meget fordelagtig rabataftale med Dyrekassen Danmark, hvor man som Aniplan kunde får 15%-25% rabat første år og 10% de efterfølgende år. Så det er klart værd at overveje.

AniPlan inkluderer forskellige forebyggende sundhedstjenester. AniPlan er dog ingen sygeforsikring og dækker ikke sygdom eller tilskadekomst. Vi anbefaler altid at tegne en sygeforsikring på dit dyr for at dække uforudsete omkostninger. Der er udarbejdet en meget fordelagtig rabataftale med Dyrekassen Danmark, hvor du får 15% rabat på dine forsikringer det første år, og 10% de efterfølgende år. Er din hund eller kat under 4 måneder får du 25% første år, og 20% de efterfølgende år. Spørg os om kode til sygeforsikringen inden du tegner den for at få rabatterne.

Udover ydelserne får du som AniPlankunde altid:

  • 20 % rabat på Vetpro foder og plejeprodukter
  • 10 % rabat på kosttilskud i butikken
  • 20 % rabat på Virbac foder
  • 15 % rabat på andet foder og andre plejeprodukter
  • 50 % på førstehjælpskursus til hund
  • Rentefri afdragsordning på regninger over 2000 kr og max 1000 kr i afdrag pr. md.
  • Op til 25% rabat første år, og 20/10 % de følgende år på sygeforsikring hos Dyrekassen Danmark 

 Se mere om programmerne under fanen til venstre og kontakt os endelig med spørgsmål på tlf 47770077 eller kom ned til en snak på hospitalet.

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.